Sebastián Tejada (ICV) diu que l’empadronament d’en Mohamed el Fallak “és un acte de justícia que arriba tard”

Tot i això, el regidor d’Iniciativa per Catalunya-Verds a l’Ajuntament de Calella, Sebastián Tejada, s’ha mostrat satisfet després que Mohammed el Fallak hagi obtingut finalment l’empadronament a la ciutat.

Durant una entrevista a l’InfoMigdia, Tejada ha dit que es tracta d’un acte de justícia que arriba tard. A més, considera que moltes altres persones segurament no han tingut la mateixa sort que Mohamed el Fallak i s’han trobat directament amb la negativa de l’Ajuntament de Calella de donar-los l’empadronament: “Sí estem molt satifests. És un acte de justícia que arriba tard. Creiem que la feina d’Stop Desahucios, la persistència del senyor el Fallak i les gestions que nosaltres hem fet o l’ajut que li hem donat han tingut el seu efecte positiu. Ara s’obre un panorama diferent per a les persones que estan en situació de vulnerabilitat i que necessiten que l’Ajuntament reconegui els seus drets”.

 

Sebastián Tejada ha avançat que ICV, ERC i la CUP encara estan pendents de rebre per part de l’Ajuntament un informe jurídic sobre els criteris que fa servir per denegar l’empadronament en casos especials com el d’en Mohamed el Fallak. També volen que el consistori faci un llistat amb uns criteris fixes d’empadronament per evitar desinformació.

El portaveu d’ICV ha posat de relleu la seva mediació en aquest cas. També la recomanació que va fer d’adreçar-se al Síndic de Greuges. En aquest cas, segons ha pogut saber Ràdio Calella Televisió, l’equip del Síndic ha rebut la queixa que tot just està en tramitació i de moment no hi ha cap resolució.

Sebastián Tejada ha volgut desvincular aquesta situació dels casos d’ocupació i no creu que això pugui generar un efecte crida. Segons ell, l’efecte crida s’ha provocat pel fet que l’Ajuntament denegui l’empadronament a aquest ciutadà.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *