Sebastián Tejada (ICV) respon a les paraules de Jordi Sitjà (PDeCAT)

El portaveu d’ICV, Sebastián Tejada, ha volgut respondre després de les alusions del tinent d’Alcaldia, Jordi Sitjà, al programa La Ciutat. Sitjà va titllar de manipulador a Tejada qui aquesta setmana afirmava en declaracions a Ràdio Calella TV que la continuïtat de Candini a l’alcaldia de Calella suposaria una condemna per a l’empresa municipal de comunicació. Tejada s’ha refermat en les seves paraules. Ha afirmat que l’alcaldessa li ha retret en diverses ocasions que vagi a la ràdio a “queixar-se”, i que la pluralitat de la casa “molesta” a Candini. El portaveu d’ICV creu que l’alcaldessa “no ha sapigut valorar la millora qualitativa i quantitativa del treball de Ràdio Calella TV”, un fet que, segons Tejada, es demostra en la congelació del pressupost.

Són declaracions de Sebastián Tejada a Ràdio Calella TV.

Ja porto tres anys i mig rebent comentaris de la senyora Candini cada cop que hem tingut alguna dissidència en el sentit de ‘i ara aniràs a Ràdio Calella TV a queixar-te’ i això ho he sentit d’altres companys també. I és cert, jo he anat a Ràdio Calella TV a explicar els nostres posicionaments i Ràdio Calella TV m’ha buscat sovint i això és una mostra de pluralitat que és evident que sempre ha molestat a la senyora Candini.

Ha destacat que la ràdio és un centre de formació pels joves que volen desenvolupar una carrera en el món audiovisual i que és pràcticament l’únic lloc de Calella on es fomenta la creativitat, la imaginació i la discussió.

Tejada considera que és imprescindible que es comenci el procés per cobrir la plaça de director i ha assegurat que no tenen problema en què es comenci ara que l’equip de govern té majoria absoluta. També ha explicat que s’ha programat el Consell d’Administració de Ràdio Calella TV pel dia 2 de gener, en el que està previst nomenar el nou director. Tejada ha avançat que s’oposarà a que sigui posat a votació per traslladar-ho a la Junta General, com -ha remarcat- diuen els estatuts de la ràdio.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Sebastián Tejada, portaveu d’ICV.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Miquel Esquirol ha dit:

    El senyorTejada es confon.
    Qui tanca diaris i emisores són els seus amics de Rúsia, de Turquia i de Veneçuela. no?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *