Es tanca el recompte final del Gran Recapte amb la xifra de 4,4 milions de quilos d’aliments recollits

Voluntaris del Gran Recapte a Calella
Voluntaris del Gran Recapte a Calella

El resultat de la desena edició del Gran Recapte d’Aliments confirma que la ciutadania manté el compromís envers les persones més desafavorides. Gairebé un mes després de fer-se la campanya de recollida, se n’ha tancat el recompte amb la xifra de 4,4 milions de quilos d’aliments donats als gairebé 3.000 punts de recollida habilitats en 363 municipis de Catalunya. A Calella, la recaptació feta els dies 30 de novembre i 1 de desembre va arribar al rècord de les 24 tones.

Els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya agraeixen la solidaritat i el compromís ciutadà envers la seva funció en favor de les persones que es troben en situació de pobresa alimentària. S’estima que més d’1.900.000 persones han contribuït fent donacions d’aliments bàsics en els 2.926 punts de recollida habilitats de 363 municipis de Catalunya.

Els aliments recaptats es van començar a distribuir el passat dilluns 3 de desembre i està previst que el seu repartiment es perllongui durant un període de 3 mesos. En aquests moments els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya atenen a 200.000 persones a través d’una xarxa de 618 entitats col·laboradores.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat