Sebastián Tejada serà l’alcaldable de Calella en Comú a les eleccions municipals del 23

Sebastián Tejada liderarà el projecte de Calella en Comú per a les eleccions municipals del 2023 amb el convenciment que cal fer una transformació integral del model de ciutat. Així ho ha anunciat el mateix portaveu dels comuns al consistori després de ser escollit per unanimitat per l’assemblea local. La seva va ser l’única candidatura a encapçalar la llista que es va presentar després del pas al costat de Josep Maria Juhé, darrer alcaldable dels comuns. Ara, Tejada assegura que entoma el repte amb ganes i il·lusió, i amb voluntat de liderar aquest canvi profund per a la ciutat.

Confirmat un nou cap de llista per a les eleccions municipals del 2023. Sebastián Tejada, actual portaveu i regidors de Calella en Comú, serà l’alcaldable de la formació morada als pròxims comicis. Amb el suport unànime de tota l’assemblea local, es presenta amb tres clars objectius: deixar enrere les desigualtats econòmiques i socials, transformar per complet la ciutat i millorar les condicions de vida de tots els calellencs i calellenques.

El nostre grup escollint-me expressa la seva voluntat de participar activament en política, de transformar la ciutat, eliminar les situacions de desigualtat i millorar les condicions de vida de tothom. L’aposta soc jo, era l’únic candidat i ara comencem a treballar.

Calella en Comú es presentarà a les eleccions amb la vocació de transformar, d’una manera profunda, el model productiu de la ciutat. El nou alcaldable dels comuns diu que cal una regeneració de dalt a baix, que permeti trobar noves activitats econòmiques amb un valor afegit.

Estem obligats a iniciar una transformació profunda del model productiu. Ho hem de fer buscant la reducció de les desigualtats, procurant que les noves activitats econòmiques siguin creatives en l’àmbit de la cultura, la tecnologia o l’art… I el més important, que siguem capaços de generar productes de valor afegit, atractius per la nostra clientela turística i comercial.

El proclamat alcaldable s’acompanyarà d’un equip amb cares conegudes de la militància local. Assegura que la seva llista estarà formada per persones molt preparades, amb perfils transversals i de gent amb ganes de treballar “pel canvi que necessita la ciutat”.

També ha parlat d’entesa i la necessitat de pactar i sumar en unes eleccions que, segons entreveu, deixaran un arc plenari molt fragmentat.

Les pròximes eleccions ens donaran un ajuntament molt fragmentat i la voluntat d’entendre’s serà cap-dalt. Nosaltres anirem a sumar, preferirem sumar amb partits on hi hagi sintonia natural, però també amb qualsevol. Estem oberts a moltes opcions, però per formar govern, volem un que sigui transformador i sumarem amb les forces que tinguin aquesta intenció.

Sebastian Tejada és l’actual portaveu de Calella en Comú al consistori. En les darreres eleccions municipals va anar de número 2 a la llista dels comuns, i l’any 2015 va concórrer com a candidat per ICV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *