Els veïns de Codina alerten de la necessitat de desbrossar una propietat pròxima als blocs de pisos

Les herbes i les fulles dels arbres arriben a tocar a les primeres plantes dels blocs número 11 i 12 dels Apartaments Codina. El vicepresident de l’Associació de Veïns Codina, Miguel Martínez, ha dit avui al programa La Ciutat que fa molts temps adverteixen del risc que suposa la situació d’abandó de la propietat en cas que es declari un foc.

I demana, per exemple, que es protegeixi la finca i el conjunt dels veïns delimitant una franja que actuï de barrera contra incendis.

“A la casa, per la banda del darrera, les herbes arriben al primer pis i si hi ha un incendi arribaran les flames. Portem dient-ho tres anys, i el dia que passi ens lamentarem”, ha advertit Miguel Martínez, vicepresident de l’Associació de Veïns de Codina.

L’associació de veïns de Codina aplaudeix el compromís del Govern Municipal en reparar el mur de la riera, i també les actuacions fetes en els últims mesos -com la instal·lació d’un semàfor amb polsador per creuar la carretera- en un sector que, lamenta Martínez, havia estat molt abandonat. Apunta com a assignatura pendent la neteja. “Va funcionar bé durant una temporada però ara passa el cotxe, ràpid, i no hi ha ningú que netegi a fons després”, ha indicat.

El vicepresident de l’entitat ha destacat la bona entesa amb el regidor de districte, el tinent d’Alcaldia Josep Torres.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *