Segon concert de la Temporada Lírica Ciutat de Calella, al NEC

ORQUESTRA CAMBRA HARMONIA

El NEC i la Temporada Lírica Ciutat de Calella es tornen a fusionar un any més. Demà dissabte i al pati de l’Escola Pia, l’Orquestra de Cambra Harmonia, formació de 12 músics de corda, tocaran obres molt conegudes del repertori català

El concert l’han titulat Dolça Catalunya i l’Albert Deprius n’és el director.

Interpretarem unes obres molt importants del repertori català, com d’Eduard Toldrà i l’obra Vistes al mar, un poema de Jacint Verdaguer musicat per Toldrà. També tocarem Les tres postals il·luminades de Montsalvatge, l’Intermezzo de l’obra Goyescas que tot i ser una òpera espanyola el compositor és català, és Enric Granados, i combinarem aquestes peces de culte amb obres molt més populars i també alguna sardana arranjada per formació de corda.

Atenent a les mesures de seguretat vigents, Albert Deprius ha explicat que la preparació del concert s’ha hagut de fer de forma individual, enviant les partitures als músics de cara a l’estudi individual, per tal de trobar-se el menys possible.

Han estudiat a casa cadascú la seva part i ara hem començat a trobar-nos. Fem els mínims assajos possibles a l’Escola Pia, mantenint molt les distàncies, tot l’assaig amb mascareta, això és molt cansat i es gasta molta energia. La respiració és molt important en la interpretació, no només en el cant. Vull remarcar que el concert serà mantenint totes les mesures de seguretat.

Han preparat cadires per 300 persones. Deprius explica que el pati de la Pia és molt gran i que per tant es pot garantir perfectament la separació entre els assistents. Les entrades les podeu aconseguir al portal www.entrapolis.com al preu de 15€. També se’n podran comprar a taquilla sempre i quan no s’hagin exhaurit.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *