Durant l’agost, el mercat de la Riera Capaspre es farà als vespres

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Canvi d’horari del mercat de parades de roba i complements que s’ha traslladat a la Riera Capaspre, en una de les mesures adoptades per seguretat sanitària. Ara passarà a celebrar-se a partir de la tarda amb la idea de convetir-lo en un element més d’atractiu turístic. És per això que se li donarà un aire més estiuenc, bàsicament amb una il·luminació diferent; però sense ampliar l’oferta que ja es venia donant.

L’alcaldessa de Calella i responsable de Comerç, Montserrat Candini, ha confirmat que es muntaran les mateixes parades que hi havia a la Plaça del Mercat. Que es tracta d’una prova que es farà durant l’agost per veure quina acollida té, entre els paradistes i els clients tant locals com turistes.

No hem volgut ampliar parades. Són les que tenen el permís de sempre i que abans de la Covid-19 estaven a la Plaça del Mercat. Per les raons que tothom coneix, l’hem dividit en dos. Veurem ara com funciona l’experiència durant l’agost com a complement del sector turístic.

El mercat és bàsicament de parades de roba i complements, i parament per a la llar. A partir d’aquest dissabte i fins el 29 d’agost, funcionarà de 18 a 22.30h. Amb la nova il·luminació que s’hi posarà s’espera donar-li l’aire més estiuenc, a l’estil dels markets.

Posades de la mateixa manera que han estat aquests últims dissabtes, l’únic que hi posarem una altra il·luminació per donar-li una mica de caliu i un estil més estival.

Per accedir al recinte del mercat a l’aire lliure serà obligatori l’ús de la mascareta i del gel hidroalcohòlic. Les parades d’alimentació, que es mantenen a la Plaça del Mercat, es continuaran fent en horari de matí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat