Segona setmana del Campus Zona TT de tennis taula

Avui dilluns s’inicia la segona i última setmana del Campus Internacional ZonaTT Butterfly de tennis taula que aplega els millors jugadors d’Europa.

INFO 01-10Aquest diumenge ha estat intens pel que fa a la competició ja que les instal·lacions del club amfitrió, el Club Tennis Taula Calella, ha estat a ple rendiment amb el novè Torneig Internacional Zona TT i el TriOpen que es disputava ahir diumenge a la tarda.

El responsable del campus, Joaquim Mallorquí, tot i fer un bon balanç de la primera setmana de campus i de les competicions del cap de setmana, ha recordat quins han estat els inconvenients d’enguany i que fan referència a les obres que s’estan fent per posar els vestidors en una part de la sala de joc.

Mallorquí lamenta que per culpa d’una decisió política ara el club tingui més limitada la capacitat per acollir proves internacionals. Segons ell, és una contradicció ja que des de l’Ajuntament s’aposta per un turisme esportiu de qualitat com el que representa el tennis taula. Fora de la polèmica, cal dir que durant tota aquesta i fins divendres continua en horari de matí i tarda els Campus Internacional ZonaTT Butterfly a les instal·lacions del Club Tennis Taula Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *