Tiroteig al carrer Bruguera aquesta matinada

TIROTEIG CARRER BRUGUERA

Això és el que expliquen alguns veïns d’aquest carrer de Calella que s’han despertat del llit en sentir crits i el soroll d’una persecució policial.

Ensurt aquesta matinada al carrer Bruguera, entre Miquel Cuní i Raval, quan alguns veïns s’han despertat de cop al sentir almenys dos trets. Segons diferents veïns, a les 5 de la matinada s’ha produït una persecució que ha acabat amb un cotxe encerclat per la Policia Local i la detenció de dues persones. El cotxe ha estat retirat amb la grua.

Segons fonts municipals, es tractava d’un vehicle robat que la policia local perseguia pel carrer Bruguera. Per aconseguir aturar-lo, els agents l’han encerclat amb dues unitats policials per dos costats del carrer. Els agents s’han vist obligats a disparar dos trets contra les rodes del vehicle en el moment en què el conductor del cotxe robat accelerava en direcció a la policia posant-los en perill.

No tenim constància de la nacionalitat dels dos detinguts que es troben retinguts a les dependències de la Policia Local de Calella.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Carme escrigué:

    Quin ensurt! La inseguretat Ciutada es un dels gran problemes de la nostre societat. Ens queda donar-li les gracies a l’equip policial per vetllar per la nostre seguretat i agraïr a l’agent que va evitar mals majors, la seva actuacio!
    Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *