Segueix el sorteig del SumaQuilòmetres per Ràdio Calella TV

passejant per europa web

Aquest vespre es farà el sorteig dels premis de “Passejant per Europa”, la campanya de Nadal de l’Associació de Comerciants de Calella, que premia la fidelitat dels seus clients, regalant quatre viatges per a dues persones a les ciutats europees que han escollit a les butlletes de participació. Els SumaQuilòmetres -unes 20.000 paperetes en aquesta edició- ompliran les quatre urnes que presidiran la sala de la Cooperativa l’Amistat, on aquesta nit es farà el sorteig que Ràdio Calella TV retransmetrà en directe. Es podrà seguir pel 107.9FM i al portal web radiocalellatv.cat.

El sorteig i la retransmissió en directe arrencarà a les 21h des de la Cooperativa l’Amistat, en un acte al qual s’hi ha convidat als comerciants associats a Calella Centre Comercial.

Les 20.000 butlletes participants ompliran les quatre urnes en què s’han distribuït, en funció del tram de viatge que s’hagi escollit. Durant el sorteig es trucarà als afortunats per comunicar-lis directament que són els guanyadors de la campanya del SumaQuilòmetres.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat