Serveis Socials tramitarà la subvenció de la Diputació per l’Escola Bressol

carrilet

L’àrea d’Ensenyament de Calella destinarà els prop de 13.000€ que ha rebut de la Diputació de Barcelona d’un programa complementari de suport a l’escolarització de primera infància a ajudes de menjador i a famílies que no puguin pagar la quota sencera.

La subvenció està pensada només per escola bressol, per a infants de 0 a 3 anys. N’ha parlat la tinent d’alcaldia d’Educació, Núria Parella: “Es pot destinar a ajuts de menjador o per ajudar a pagar quotes de gent que no la poden pagar complerta. És una subvenció que rebem a nivell d’educació i que es gestionarà des de Serveis Socials amb els barems habituals reguladors de Serveis Socials a la gent que ho necessiti“.

En una entrevista al Bon dia de Ràdio Calella, Núria Parella també ha parlat de les actuacions d’obra a la Fàbrica Llobet-Guri per adequar l’espai a la futura Escola Salicrú. Ja s’estan fent obres per reestructurar les dependències. “Ja heu vist que l’escala del carrer Sant Pere ja no hi és. En lloc d’aquella escala de ferro s’està rehabilitant una escala interior de la Fàbrica. S’estan movent els vestuaris del Tennis Taula i en un futur -jo compto que aquest estiu- començarem les obres per poder traslladar les dependències municipals al primer pis, i aquesta tardor deixarem tota la planta baixa buida perquè arribi el Departament“.

Núria Parella ha recordat que cal enderrocar la nau central. Educació Infantil estarà a l’ala que toca al carrer Sant Pere, i la de Primària al carrer Llobet i Guri.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat