Ses Majestats els Reis d’Orient arriben a Calella carregats de regals i caramels

Arriba la nit que tots els nens i nenes estan esperant. Una de les nits més màgiques i plenes d’il·lusió de cada any. Avui és dia 5 de gener i els reis visitaran totes les cases dels ciutadans de Calella per omplir-les de regals i satisfer molts dels desitjos dels més petits de les llars. Abans, però, com és costum els infants de Calella podran rebre els Reis Mags amb la tradicional rua pels carrers del municipi.

Tota Calella està convidada avui, a partir de les 18 h, a la Riera Capaspre, per rebre els Reis Mags d’Orient, a la que serà la primera cavalcada en plena normalitat, després de tres anys amb restriccions per la pandèmia.

A més de la novetat que suposa la normalitat, l’alcalde Marc Buch ha anunciat la tornada de l’Orquestra de Reis, formada per la gent de Calella, gràcies a la iniciativa que han tingut la Colla de Geganters i l’escola de música Can Llobet.

La segona novetat és que tornem a tenir l’Orquestra de Reis que és una orquestra formada per gent de Calella. És una iniciativa que parteix de la Colla de Geganters, juntament amb l’escola de música Can Llobet que aniran encapçalant aquesta cavalcada de Reis, que també donarà una mica d’entitat, acompanyat evidentment, de diferents carrosses i comparses que faran que torni a ser una nit molt màgica pels més petits, però també pels més grans.

La rua tindrà diversos elements d’ambientació perquè tothom pugui gaudir de la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar. L’alcalde de Calella, n’ha avançat alguns.

Hi haurà diferents cotxes que acompanyaran els reis perquè amb la seva travessa puguin arribar a Calella, diferents temes de llum, els Udols de Foc també col·laboraran, hi haurà la visita de personatges d’animació, per tant, serà una bona rua de Reis i sobretot amb molta alegria.

Els tres reis arribaran a Calella carregats de regals, i de caramels, que aniran repartint durant tota la travessa per la mainada. Marc Buch convida a tothom a assistir a la cavalcada per viure aquesta nit tan màgica.

Recomano i demano que demà surti tothom al carrer a rebre a Ses Majestats els Reis, perquè és un dia molt especial, sobretot pels més petits. Per tant, sortim tots als carrers amb un somriure a la cara i amb molta alegria perquè és una nit que després d’aquests últims tres anys molt complexos, per fi torna a ser una cavalcada de reis en plenes condicions. L’hem de gaudir tots des del carrer.

La rua provocarà restriccions de mobilitat. A partir de les 17:15 h no es podrà circular per la Riera Capaspre, entre Sant Jaume i Sant Elm, ni pel Carrer Jovara, entre Sant Elm i Balmes, ni pel carrer Església. El carrer Romaní, entre Bruguera i el pàrquing Bartrina, també patirà restriccions. Des de l’Ajuntament informen que s’anirà obrint el pas als vehicles a mesura que vagin avançant les carrosses. Es preveu que la circulació es restableixi a les 20.30 h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *