S’espera que l’ocupació turística per Setmana Santa superi el 80%

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

A les 7.249 places hoteleres que ofereixen els 23 establiments d’allotjament que hi haurà operatius a Calella durant aquests dies. Alguns d’ells, tornaran a tancar després perquè la Setmana Santa ha arribat aquest any molt d’hora en el calendari. La primera tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Calella ha informat que, segons dades de l’Oficina de Turisme, se n’ha cobert el 75% amb les reserves actuals i que s’espera augmentin en els pròxims dies.

Núria Parella exposa que molts turistes, sobretot els de proximitat, acaben decidint les seves escapades a última hora i en funció sovint de la previsió del temps.

Ahir hi havia un 75% d’ocupació que està bé, però m’han informat de l’Oficina de Turisme que estan sortint moltes ofertes d’última hora, la gent s’espera a l’últim moment confiant en el bon temps; i que segurament arribarem a superar el 80%

En aquesta xifra no s’hi comptabilitzen els visitants que venen a passar el dia a Calella, i ho aprofiten per fer compres.

Els tornejos esportius de Setmana Santa omplen alguns hotels de joves europeus.

Sobretot tenim turisme de proximitat, Catalunya i Espanya, de França, Regne Unit, Itàlia i Rússia; i alemanys pels tornejos esportius

 

El temps acostuma a condicionar l’ocupació turística per aquesta època de l’any; i el fet que la Setmana Santa hagi arribat molt d’hora en el calendari no hi ajuda. L’any passat, es va arribar al 90% de les places disponibles.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat