Mossèn Cinto compara l’empresonament dels polítics catalans amb la passió de Jesucrist

cinto

El mossèn de Calella, Cinto Busquet, veu un paral·lelisme entre la situació que estan vivint els Jordis i els polítics catalans empresonats i a l’exili i la mort de Jesús, afirma que en els dos casos s’afronta una condemna injusta amb una gran dignitat.

Així s’ha expressat el responsable de la parròquia de Calella avui al programa La Ciutat.

Aquests representants nostres, o parlant ara també dels Jordis, aquestes persones tan compromeses en l’àmbit social, certament és de l’estil que ens mostra Jesús. És d’aquell estil, d’una coherència, com a persones, que fa que un cert moment si han d’afrontar una gran injustícia com és una condemna totalment injustificada i molt interessada, que ho facin amb molta dignitat, que és el que va fer Jesús.

El Ministeri de Defensa va anunciar ahir que la bandera espanyola onejarà a mitja asta a totes les unitats militars, al propi Ministeri i a les delegacions territorials de Defensa, com a mostra de dol per la mort de Jesús. Mossèn Cinto assegura que no es troba còmode amb aquesta decisió perquè considera que l’Estat espanyol està utilitzant la religió amb un objectiu partidista.

A mi, personalment, em sembla i no em trobo còmode, que un Estat espanyol que està actuant d’una manera tan poc segons els valors evangèlics, no només en el cas català sinó en altres qüestions socials, no em trobo còmode que aquest Estat es decanti a fer manifestacions de catolicisme, perquè hi veig una contradicció en termes. Personalment, com a cristià, com a catòlic, com a capellà, no em trobo còmode que el PP i que l’actual govern espanyol utilitzi el catolicisme amb fins partidistes.

El mossèn de Calella ha convidat a tots els ciutadans a la Vetlla Pasqual, la que assegura és l’eucaristia més important de l’any, així com a tots els actes de Setmana Santa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *