S’han constituït els nous consells d’administració de Gestvia i Ràdio Calella TV

S’han renovat els càrrecs dins dels consells d’administració de dues de les tres empreses públiques de l’Ajuntament de Calella, d’acord amb els resultats de les eleccions municipals del 26M. Els òrgans de decisió política estan formats per 11 consellers cadascun, amb una correlació de forces similar a l’existent al Ple Municipal. Per tant, sense que els representants del Govern tinguin la majoria. Ahir dimecres es va celebrar la sessió consituent i es van nomenar als nous consellers. La pròxima serà en la que s’elegeixi les persones que ocuparan la presidència i la vicepresidència del Consell d’Administració.

Dels 11 consellers, 4 són per a Junts per Calella, ERC i Calella en Comú en tenen 2 cadascun, mentre que hi ha 1 representant per a cadascuna les altres tres formacions: PSC, la CUP i Cs.

Els membres del nou consell d’administració de Gestvia són:

JxC: el regidor Albert Torrent, i Lucía Sánchez, Salvador Barbé i Pere Puig.
ERC: el regidor Xavier Ponsdomènech i Jordi Sitjà.
CeC: el regidor Josep Maria Juhé i Juan Carlos Rosa.
PSC: el regidor Josep Torres.
CUP: Marina Juhé.
Cs: el regidor Guillermo Gomis.

Tal com va informar Ràdio Calella TV, ERC vol la presidència de Gestvia per tal d’impulsar un treball de consens que aporti “solucions al problema del dèficit d’aparcaments, per promoure una mobilitat sostenible i per endagar l’estudi de la doble tarifació amb beneficis per als residents”.

En el cas de l’empresa municipal de comunicació, Ràdio Calella TV, els nous membres del consell d’administració del mandat són:

-JxC: els regidors Marc Buch i Montserrat Mateu; a més de Pau Zurano i Josep Pous.
-ERC: el regidor Carles Ferrer i Josep Barri.
-CeC: la regidora Anna Jiménez i Albert Fernández.
-PSC: la regidora Cindy Rando.
-CUP: Xavier Nogués.
-Cs: Manuel Arjona.

Encara no s’hauria convocat la sessió de constitució del nou consell d’administració de Gestaigua per falta d’acord. Ràdio Calella TV ha pogut saber que des de l’oposició es reclama una ampliació de l’òrgan, de 9 a 11 consellers, de tal manera que es garanteixi la mateixa correlació de forces.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *