Si tens inquietuds artístiques, aquesta és la teva

Joventut Artística de Calella obre les portes del teatre a totes aquelles persones que vulguin aprendre interpretació, cant, direcció o improvisació, entre d’altres, en el marc de la primera edició dels cursos d’estiu que del 8 de juliol al 16 d’agost es faran al mateix teatre.

Un projecte que té per objectiu obrir el teatre a nous usos específics per enfortir, tecnificar i eixamplar la base del planter del teatre calellenc. Pere Vendrell és un dels impulsors del projecte.

Donar molta oferta, però alhora també és un tast per a totes aquelles persones que vulguin corregir, tecnificar, perfeccionar o descobrir. Està molt a l’abast de diferents nivells; cos, veu i interpretació, que és la base. També fem cant coral, enfocats a treballar en grup per treballar la vergonya en un primer terme. En l’àmbit escènic fem direcció perquè és important per l’entitat; jo que vinc del món de la direcció, costa trobar gent que vulgui dirigir.

Per tal de conciliar amb les persones que tenen diverses obligacions, els cursos s’impartiran de 18 a 20:30 h i de 21 a 23 h i tindran una durada de 6 setmanes.

Laia Ferrer, directora del centre de dansa La Fàbrica i impulsora dels cursos d’estiu, posa en valor l’staff de professionals que impartiran les diferents disciplines.

Son 11 professionals. Hem buscat persones professionals en el seu àmbit que són els que formaran. No són amateurs i no som nosaltres; són gent de fora que també ens vindrà a formar a nosaltres perquè també tenim les nostres mancances. Hi ha gent que ve de fora i gent que és de Calella perquè hem volgut donar veu als professionals de l’àmbit que són d’aquí.

El teatre Orfeó s’ha sotmès recentment a unes obres molt necessàries; les butaques vermelles s’han substituït per unes de noves, el terra de la platea ara és de formigó, la taquilla s’ha remodelat i també s’ha adaptat la cabina tècnica. Pere Vendrell diu que la reforma ha d’anar acompanyada de projectes que estiguin a l’altura.

Aquesta entitat té un gran valor i és que tenen el teatre. Jo que vinc de l’associacionisme cultural i teatral de tota la vida al meu poble i que he presidit una entitat que no tenia un equipament. No tenir un equipament propi fa difícil arrelar a la gent i dinamitzar l’activitat de l’entitat. Jo els hi deia, valorem i aprofitem aquest espai que és un bressol per l’entitat. Penso que està molt bé això que s’ha fet, aquest impuls en l’àmbit estructural, que l’entitat s’hagi reformat i ara dotem-la de sentit amb projectes que estiguin a l’altura.

A continuació us detallem els cursos, els preus i els dies. Us podeu apuntar fins aquest divendres a la web de Joventut Artística.

PACK ARTÍSTIC (12 sessions per 20€)

CURS DE COS (3 sessions)
Dilluns 8, dimarts 9 i dijous 11 de juliol de 18 a 20.30h

CURS D’INTERPRETACIÓ (3 sessions)
Dilluns 15, dilluns 22 i dimarts 23 de juliol de 18 a 20.30h

CURS DE VEU (3 sessions)
Dimarts 16, dijous 18 i dijous 25 de juliol de 18 a 20.30 h

CURS DE CANT CORAL (3 sessions)
Dilluns 29, dimarts 30 de juliol i dijous 1 d’agost de 18 a 20.30h

PACK ESCÈNIC (6 sessions per 15€)

CURS DE DIRECCIÓ I POSADA EN ESCENA (3 sessions)
Dimecres 10, divendres 12 i dimecres 14 de juliol de 21 a 23h

CURS DE VESTUARI, ESCENOGRAFIA I REGIDORIA (3 sessions)
Divendres 19, dimecres 24 i divendres 26 de juliol de 21 a 23h

PACK TÈCNIC (6 sessions per 15€)

CURS D’IL·LUMINACIÓ (3 sessions)
Dimecres 31 de juliol, divendres 2 i dimecres 7 d’agost de 21 a 23h

CURS D’ESPAI SONOR I SONORITZACIÓ (2 sessions)
Divendres 9 d’agost i divendres 16 d’agost de 21 a 23h

CURS D’INTRODUCCIÓ AL PROGRAMA QLAB (1 sessió)
Dimecres 14 d’agost de 21 a 23h

ALTRES DISCIPLINES

CURS D’IMPRO (3 sessions per 10€)
Dilluns 5, dimarts 6 i dijous 8 d’agost de 18.30 a 20.30h

CURS DE CLOWN (3 sessions per 10€)
Dilluns 12, dimarts 13 i dijous 15 d’agost de 18.30 a 20.30h

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.