Mar Bordas de l’escola Freta guanya el primer Certamen Literari Far de Calella

El primer Certamen Literari Far de Calella ha aplegat més de 150 treballs dels alumnes de tercer i quart de primària de les escoles calellenques que han escrit una breu redacció sobre aquest element tan emblemàtic per la ciutat. Ahir es va fallar el veredicte en una gala celebrada en el marc dels actes de celebració del 162è aniversari del Far.

Dels 152 treballs presentats 10 van passar a la fase final i d’aquests, quatre rebien ahir un obsequi per ser els guanyadors. Hi va haver dos tercers premis, un per Gerard Morera, alumne de 4t de primària de l’Escola Pia i un altre per Ariadna Anguita, de 3r de la Minerva i la premiada més jove. El segon premi va anar a mans de Julieta Cugat, alumna de 4t de l’escola El Far i Mar Bordas de 4t de primària de l’escola Freta es va fer seu el primer premi.

En una entrevista al programa La Ciutat, Ramon Villaret, membre d’Amics del Far de Calella i coorganitzador del certamen, ha celebrat la gran acollida que ha tingut la primera edició del premi.

No ens esperàvem la resposta que hem tingut. S’han presentat 152 treballs. Hem tingut una gran sorpresa, a més, treballs molt creatius i de molt bon nivell. m’he fet creus que la imaginació que pot tenir una criatura de 8 i 9 anys.

Amics del Far ha decidit acostar així un dels elements més significatius de Calella als més petits. De fet, la iniciativa naixia fa tot just uns mesos amb l’objectiu d’expandir les activitats que es realitzen per l’aniversari del Far.

I com és tradició ahir desenes de persones es van aplegar al punt lluminós per cantar l’aniversari feliç, bufar les espelmes i brindar pels 162 anys del Far.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *