Sílvia López preveu atendre als ciutadans com a Síndica Municipal un cop a la setmana

Sílvia López, la presidenta de l’Aula d’Extensió Universitària que serà nomenada Síndica Municipal a la sessió ordinària del Ple fixada per aquest dilluns, té previst estar de forma presencial a la oficina del Síndic -un espai que encara no s’ha concretat- un cop a la setmana, degut al baix nombre de greuges que es presenten anualment. Tot i així, en funció de la demanda, no descarta augmentar el nombre de dies a disposició dels ciutadans.

Jo em proposava un cop a la setmana, perquè tinc coneixement que el volum fins ara no ha sigut gaire gros d’atenció. Potser entre 30 i 40 greuges al cap de l’any, però no se si el fet que hi hagi aquesta proximitat de que hi hagi algú al municipi provoqui més demanda.

En una entrevista a Ràdio Calella TV, López ha explicat que se li va anunciar el passat dilluns que seria nomenada Síndica, en una comissió en la que estaven presents els diferents partits polítics.

Ho sabia perquè fa poquíssim em van cridar per tornar-me a presentar davant de la comissió dels diferents partits polítics i sabia que s’havia arribat a un consens i que es faria el dia 16.

López comença aquest projecte amb il·lusió i amb ganes d’ajudar els veïns de Calella a resoldre els seus problemes amb l’administració.

Jo intentaré fer-ho amb honestedat, amb neutralitat, objectivitat, em deixaré assessorar i buscaré la formació i la col·laboració necessària per part de la sindicatura de Catalunya. És una cosa molt nova, jo ho començo amb il·lusió per poder ajudar al ciutadà.

Sílvia López es posarà en contacte amb altres Síndics locals i amb el Síndic de Greuges de Catalunya amb la voluntat d’unir esforços i de proporcionar un millor servei a tots els calellencs i calellenques.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Sílvia López, futura Síndica Municipal.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.