Sis peticions de matrimoni en plena Ironman Barcelona 2016

A una cursa com l’Ironman Barcelona, s’acumulen un munt de sensacions, d’esforços, sacrificis, força de voluntat, però no només per part del participant si no també de la seva parella.

XOC Esports
El dia de la prova, els acompanyants de l’atleta pateixen molt. És un dia on molts sentiments surten a la llum. L’arribada del participant a la meta és el moment culminant per totes les parts que han lluitat per que fos realitat assolir un Ironman. L’atleta ha fet 3800m nedant, 180km sobre una bicileta i més de 42km corrent. Si arriba a la meta és un “finisher” i li donaran el reconeixement que així ho acredita. Hi ha qui fins i tot es tatua el símbol d’Ironman al braç o a la cama. Tot un repte per recordar-lo tota la vida.

Són més de 10 hores seguides fent esport sense parar. L’emoció de l’arribada, les grades de la meta plenes de gent animant els corredors a arribar al final. Tan sols queden uns metres!!! Allà, a molts els espera la família i les seves parelles impacients perquè arribin a la recta final, per fer-los una abraçada i ajudar-los a recuperar-se. Les parelles han esperat, pacients, per capturar el moment que el triatleta passa l’arc on surt el seu nom escrit i així queda inscrita l’arriba i el seu temps al registre d’Ironman.

I amb l’emoció del moment, amb la catifa màgica de l’arribada de l’Ironman, és el triatleta qui, agenollat ja a la linea d’arribada li demana matrimoni a la seva parella. Quan això passa, el speakers fan aturar la música, posen el micròfon i tota la graderia fa un silenci espectacular esperant la resposta. Quan es dona el sí, l’aplaudiment és dels que fan posar la pell de gallina.

Aquest darrer Ironman Barcelona, s’han arribat a fer fins a sis peticions de mà. Amb resposta afirmativa en tots els casos. Una manera molt original de comprometre’s

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *