El nou president del PDC al Maresme destaca que l’agrupació local de Calella és de les més fortes de la comarca

Carles Bosch acompanyat pels membres de la seva candidatura. Font Twitter

Satisfacció des de Calella per la victòria de la candidatura de Carles Bosch a la presidència del PDC del Maresme. El president de l’agrupació local, Pere Puig, ha destacat però que el més important és treballar plegats per aconseguir un partit fort a la comarca.

Carles Bosch s’ha convertit aquest cap de setmana en el nou president del Partit Demòcrata Català del Maresme. En declaracions a Ràdio Calella, Bosch ha parlat dels objectius més immediats que té com a partit: guanyar les eleccions municipals a la comarca i ser la primera força: “El primer objectiu serà guanyar les eleccions municipals a la comarca ja que al 2015 ens vam quedar a molt poc, a 800 o 900 vots. Enfortirem les agrupacions locals i buscarem candidats potents per a les diferents alcaldies per guanyar”.

Bosch ha rebut el suport majoritari de la militància, que li ha donat la victòria amb un significatiu avantatge respecte al seu competidor, l’alcalde de Cabrera, Jordi Mir. Concretament, Bosch ha aconseguit el suport del 55,22% dels vots emesos i Mir, el 44,78% restant.

El nou president del Partit Demòcrata Català al Maresme s’hi ha referit a l’agrupació local de Calella com una de les més fortes de la comarca amb un gruix important d’associats: “A Calella tenim una «superalcaldia» amb la Montse Candini i una agrupació local molt forta amb molts militants”.

A Calella el president del PDC, Pere Puig, ha valorat positivament la victòria de Bosch i ha recordat que aquí s’ha fet una feina intensa durant els últims 4 anys per renovar i ampliar el cens de militants.

Puig ha avançat que des de Calella col·laboraran en tot el que calgui per tenir un partit fort a la comarca. A nivell local, Puig aposta per mantenir o incrementar el nombre de regidors a l’Ajuntament.

Cal destacar que el nou president del Partit Demòcrata Català al Maresme ha mostrat en públic el seu malestar pel fet que ERC hagi obtingut dues alcaldies de la comarca a través de mocions de censura a CDC. Un fet que podria fer replantejar el pacte amb ERC dins el Consell Comarcal.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *