S’obren les fonts del Parc de les Veles

Petits i grans han pogut estrenar l’àrea de sortidors del Parc de les Veles, que des d’aquest cap de setmana ja està funcionant al complet. L’espai es va tancar durant l’estat d’alarma per la Covid-19 i s’ha reobert com la resta de zones d’esbarjo de Calella. L’aigua hi brollarà tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge, en horari de matí i tarda.

Els sortidors d’aigua del Parc de les Veles funcionaran de 10 a 14h i de 16 a 20h per refrescar els dies de calor intensa d’estiu. S’han activat aquest cap de setmana completant el projecte d’aquest espai verd de passeig i d’esbarjo que hi ha a tocar de la platja, un any més tard del previst inicialment. El tinent d’Alcaldia de Serveis de ciutat, Albert Torrent, ha recordat el periple que s’ha hagut de superar des que es va posar la primera pedra. Amb tot, i degut a les circumstàncies actuals, no es preveu organitzar cap activitat per convidar a la ciutadania a visitar-lo i gaudir-lo.

El Parc de les Veles no ha tingut gaire sort des del seu inici. L’empresa adjudicatària va fer suspensió de pagaments, quan ho teníem a punt va arribar la pandèmia… Ha sigut un procés atropellat però ara ja s’han pogut posar en marxa les fonts i s’ha retirat el tancament que hi havia per no trepitjar les plantes que s’havien plantat i està al 100%. En tot cas, no està previst fer cap acte.

El Parc de les Veles, ubicat entre el Cementiri Vell i el Camp de Futbol de Mar, consta d’un passeig pavimentat amb llambordes que connecta amb el final del Passeig Manuel Puigvert. Hi ha una zona de jocs infantils de temàtica marinera i unes veles que creen una zona d’ombres. L’aspecte més innovador del par és l’àrea amb els sortidors interactius distribuïts pel terra que impulsen l’aigua amb forces i ritmes diferents. La inversió feta ascendeix als 323.000 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *