S’obren les sol·licituds per les gàbies de la base nàutica

L’Ajuntament de Calella obre les sol·licituds per a les gàbies de la base nàutica municipal i posa ordre a l’espai amb una nova normativa i millora de la seguretat: hi haurà panys intel·ligents que registraran l’ús i es millorarà la il·luminació a la zona. Amb la nova normativa també es contempla poder retirar el dret d’ús de la gàbia si no s’utilitza suficient.

El 31 de desembre és la data límit perquè tots aquells que disposen d’una gàbia cedida a la base nàutica municipal l’alliberin. S’ha obert un nou termini d’un mes per presentar noves sol·licituds per beneficiar-se de l’espai gratuït. Des de l’Ajuntament es busca afavorir als qui comparteixin l’espai i es prioritzaran aquells que estiguin disposats a compartir la gàbia amb un grup. D’aquesta manera, se’n podran beneficiar un centenar d’usuaris, tal com ha exposat el regidor responsable de l’àrea esportiva, Manel Vicente.

Un cop s’accepti la sol·licitud, tindrà una validesa de quatre anys. Amb l’entrada en vigor de les noves normes d’ús de les gàbies de la base nàutica, però, es contempla que els beneficiats que no en facin un ús suficient se’ls penalitzi i es pugui retirar el dret d’ús. Aquesta mesura es controlarà a través d’un pany intel·ligent que s’instal·laran per controlar-ne l’accés i millorar la seguretat. D’aquesta manera, també es permetrà la rotació i que tinguin accés usuaris interessats que no hagin entrat en el primer repartiment.

Amb aquesta normativa actualitzada, l’Ajuntament de Calella posa ordre a la base nàutica municipal i en millorarà la seguretat de la zona amb més llum, a part del registre d’entrades dels panys intel·ligents. Són aspectes que s’aplicaran a partir de l’1 de gener, quan tothom hagi buidat les gàbies nàutiques.

L’ús de les gàbies de la base nàutica és per a residents de Calella majors d’edat que necessitin un espai per guardar el material relacionat amb activitats nàutiques, però no la motonàutica ni la pesca. La sol·licitud s’ha de fer per mitjà d’una instància genèrica a l’Ajuntament amb el model proporcionat a la pàgina web. S’hi ha d’especificar l’espai concret que se sol·licita, la relació de materials a emmagatzemar i una fotocòpia del DNI. En el cas que es vulgui compartir l’espai, només és necessari que una persona presenti la instància, però s’inclogui una fotocòpia del DNI de tots els components del grup.

Les gàbies de la base nàutica municipal són gratuïtes i tenen un horari d’entre 6.30 i 22.00 h cada dia. L’accés és per mitjà d’unes claus personals i intransferibles a totes aquelles persones que tinguin autorització.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *