Calella és entre les poblacions més denses del Maresme

Calella és el novè poble més dens de la comarca: hi viuen 2.404 habitants per cada km². Són dades que corresponen el 2021, quan tenia una població de 19.236 persones. És una densitat inferior respecte a l’any anterior, mentre que la tendència era a l’alça fins al 2020.

L’IDESCAT ha proporcionat noves dades de densitat, en les quals Calella se situa com a una de les deu poblacions més denses del Maresme. En concret, hi viuen 2.404 habitants per cada km². Són dades que corresponen el 2021, amb una població de 19. 236 veïns, que s’ha calculat a partir de la superfície de Calella, amb una àrea de 8 km².

De fet, el 2021 és el primer any des que es tenen dades que la densitat de població que la dada és inferior a l’any anterior. La tendència fins ara el moment era a l’alça: el pic va ser de 2.409 habitants per km².

La mitjana maresmenca és una densitat de població de 2.130 el 2021. Per la seva banda, Premià de Mar és la població més densa de la comarca, amb 13.518 habitants per km², la segueix, amb una gran diferència, El Masnou, que té una densitat de 7.034, 8. La capital maresmenca té 5.731 habitants per km². De fet, les poblacions de l’Alt Maresme són les que presenten una dada més baixa. Per sobre de Calella, entre els deu primers hi ha Canet i Pineda de Mar. Tordera, el municipi amb una superfície més extensa, té una densitat de població de 211. Sant Iscle de Vallalta és el poble amb menys densitat de la comarca i s’acosta als 81 habitants per km².

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *