S’obrirà un supermercat al local de Sant Josep que és propietat de la Cooperativa

Calella, aquest matí
Calella, aquest matí

La Cooperativa l’Amistat ja té llogater per a l’ampli local comercial que té en propietat al carrer Sant Josep. S’hi obrirà una franquícia de la cadena Consum, que serà regentada per una família amb vinculació a Calella, ocupant els 400 metres quadrats de superfície de l’immoble comercial, que ha estat totalment reformat.

Ha tingut uns quants pretendents, i fins i tot la rumorologia popular assegurava que s’hi acabaria posant una botiga de roda del grup Inditex; però finalment se l’ha emportat una família vinculada a Calella, que hi obrirà un supermercat d’alimentació. El president de la Cooperativa l’Amistat ha confirmat a Ràdio Calella TV que ja s’ha signat el contracte de lloguer del local que té al carrer Sant Josep.

“Hem tingut negociacions amb tres o quatre persones que s’hi han interessat, i finalment ens hem posat d’acord amb aquesta família que posarà en marxa la franquícia de la cadena Consum. Tenim un contracte per 10 anys i, com que és públic, no hi ha inconvenients per explicat que el preu del lloguer és de 1.800 euros mensuals durant els primers dos anys”, ha detallat Quim Rey, qui preveu que l’establiment comenci a funcionar a principis de desembre.

El local es va posar a lloguer havent-s’hi fet una profunda reforma finançada amb fons propis de la Cooperativa l’Amistat. Disposa de 400 metres de superfície útil, dels quals 250 metres quadrats seran d’accés al públic i la resta per a magatzem. Això i la seva ubicació han estat, segons Rey, els principals atractius del local a l’hora d’oferir-lo per explotar-hi un negoci. “Estrenar un local té moltes avantatges i això agradava; però una segona cosa que s’ha valorat, i crec que la majoria va fer estudis de mercat seriosos, era el fet que hi hagués el nou aparcament del carrer Sant Josep, que ha donat més moviment al tram fins al carrer Església”, ha apuntat el president de la Cooperativa l’Amistat. “A més, un local d’aquesta superfície a 1.800 euros al mes en ple carrer Església no hi deu ser”, ha afegit.

El president de la Cooperativa l’Amistat s’ha mostrat satisfet per l’acord en termes generals i especialment en l’econòmic, perquè l’increment d’ingressos que s’aconseguirà permetrà restituir alguns dels serveis que s’han hagut de retallar aquest darrer any com a conseqüència de la càrrega d’impostos que ha d’afrontar l’entitat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat