El Govern obrirà converses amb ERC mentre continua amb la millora de Valldenguli

El Govern Municipal de Calella accepta la proposta d’ERC d’obrir un procés d’anàlisi conjunt sobre les mancances de la zona de Valldenguli i avaluar les possibilitats econòmiques de resoldre-les. De fet, aquesta mateixa tarda es reuniran el regidor de districte, Josep Torres (PSC), amb la líder republicana, Cristina Gómez, a petició d’aquesta última, dies després que en declaracions a Ràdio Calella TV defensés la necessitat de situar aquesta zona com a prioritària en el pressupost del 2016. Torres ha explicat que ja s’ha posat fil a l’agulla en aspectes primordials com la neteja i que hi ha altres actuacions programades fins a finals de desembre, atenent a les reivindicacions veïnals. Amb tot, considera que pot resultar positiu treballar conjuntament amb ERC, i proposa fins i tot amb la resta de l’oposició, per poder arribar a un consens polític sobre les prioritats.

L’executiu local s’avé a escoltar les propostes d’ERC per millorar la situació actual de Valldenguli, des dels apartaments Codina fins a la zona residencial. Considera positiu encetar un procés de reflexió i anàlisi conjunt, que obre a la resta de partits de l’oposició, si bé s’explica que des de l’inici del nou mandat ja s’hi ha començat a treballar.

El regidor de districte, Josep Torres, s’ha reunit unes quantes vegades amb els veïns per recollir les seves reivindicacions i, darrerament, s’han fet actuacions per solucionar les principals problemàtiques detectades. “S’ha fet un desbrossament de tota la part posterior dels Codina i de les voreres de Valldenguli. De les pluges dels últims dies hem retirat 23 dúmpers de terra de les voreres, la qual cosa demostra que era necessari i per això s’ha fet de forma immediata. També hem reforçat la neteja, que era una de les demandes dels veïns”, ha detallat Torres.

Torres ha confirmat que aquesta tarda es reunirà amb la líder republicana, Cristina Gómez, qui aquesta setmana demanava que pressupostàriament, de cara al 2016, es donés un tracte preferent a la zona de Valldenguli. El regidor del districte i segon tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Calella puntualitza que primer cal identificar els punts on actuar i, posteriorment, quantificar-ho econòmicament. “Caldrà fer un llistat i a partir d’aquí establir les prioritats en funció de l’economia local”, ha informat.

Torres discrepa de les declaracions fetes des d’ERC en què deia que el sector ha estat oblidat en els últims anys.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *