Sortida d’estiu amb la Parròquia de Calella

La Parròquia de Calella proposa compartir un dia de germanor cristiana tot visitant les poblacions de Sant Martí del Canigó, San Miquel de Cuixà i Vilafranca del Conflent, tots ells espais carregats de gran simbolisme religiós, el dimarts 30 d’agost. El matí es dedicarà a visitar l’abadia de Sant Martí del Canigó i la Comunitat de les Benaurances que forma part del que s’anomenen les noves comunitats nascudes dins de l’Església Catòlica després del Concili Vaticà II, composta per fidels de diferents estats de vida (famílies, solters, sacerdots, germans i germanes consagrats ), entre d’altres.

A primera hora de la tarda, i després de dinar el que cadascú porti de casa, es farà una visita a Sant Miquel de Cuixà i als monjos benedictins que hi viuen. La darrera visita del dia es farà a Vilafranca del Conflent, una vila molt característica de la Catalunya Nord. La calellenca Sònia Pruna és l’encarregada de coordinar les inscripcions.

Al matí anirem a Sant Martí del Canigó on la comunitat ens estarà esperant per fer-nos una visita guiada. Després cadascú es porta el dinar, dinarem a l’aire lliure i compartirem, i anirem a Sant Martí de Cuixà on serem rebuts pels monjos benedictins que ens faran una visita guiada.

L’accés a Sant Martí del Canigó es farà a peu i està previst que duri entre 30 i 50 minuts. Si hi ha algú a qui això li suposa un impediment, que ho comuniqui en el moment de la inscripció. Per totes aquestes persones s’habilitarà un servei de transport en vehicles 4×4.

Els més valents pujaran a peu perquè és una caminada d’entre 30 i 50 minuts, però com que hi ha un serveu de 4×4 per a les persones més grans, doncs les persones que no s’hi vegin en cor aniran amb el cotxe que els portarà fins a dalt. En el moment de fer la inscripció que diguin que volen pujar en
cotxe. No hi ha cap problema.

El preu de l’excursió, que comprèn el viatge en autocar i les visites guiades, és de 40€ per a persones majors de 25 anys, de 30€ fins a 25, de 20€ pels nens entre 6 i 12 anys, i de 75€ per a les parelles. La Parròquia demana que ningú hi deixi d’anar per motius econòmics. Si és el cas, parleu-ne amb Mn Cinto Busquet.

Mn Cinto no vol que els diners siguin un impediment per anar enlloc. Si algú vol venir, no hi ha cap problema. Que parli amb Mn Cinto i s’arreglarà. Els cèntims no han de ser un impediment.

Per apuntar-vos-hi cal que truqueu al 629215042 (Sònia Pruna) abans de proper dilluns 22 d’agost.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *