Sortida per anar a veure l’òpera romàntica “Andrea Chénier” al Liceu

Foto: Antoni Bofill
Foto: Antoni Bofill

És la producció del Covent Garden de Londres, actualment a la cartellera del teatre barceloní. L’Aula Musical de Can Salom i el seu Estudi de Guitarra i Musical, a més de la Sala Mozart han organitzat una sortida per assistir a la representació que es farà el diumenge 25 de març a les sis de la tarda. El preu és de 110 euros -un 40% per sota del preu de taquilla-, i inclou el desplaçament i l’entrada.

Andrea Chénier, d’Umberto Giordano, és una història d’amor apassionada ambientada en els convulsos dies del Terror, en plena Revolució Francesa. El tenor alemany Jonas Kaufmann torna al Liceu, on es presenta per primera vegada a Barcelona amb una òpera escenificada. Interpreta el paper titular, que serà assumit també Antonello Palombi i Jorge de León, al costat de Sondra Radvanovsky i del baríton Carlos Álvarez, un dels Gérard de referència actuals.

Esther Ferran, de Can Salom, ha posat de relleu la força de la partitura d’aquesta òpera romàntica italiana.

És una obra en què els tenors es llueixen en molts moments, i hi ha una àrea conegudíssima per a soprano, “La mamma morta”, que va immortalitzar Maria Callas i és, de fet, una de les àries més conegudes del gènere

La producció feta per al Covent Garden de Londres que s’ha traslladat al Liceu és, segons Ferran, una altra de les meravelles a descobrir.

No és una producció moderna com les que estem habituats darrerament. Té una escenografia molt bonica, gran vestuari i perruqueria. Al marge que els cantants siguin molt demandats a nivell internacional, veurem una posada en escena realment espectacular

Anar al Liceu amb el desplaçament organitzat per Can Salom permet gaudir d’un descompte del 40% en el preu de taquilla. El preu de 110 euros inclou el desplaçament i l’entrada. Els interessats han de trucar al 630 357 175, de dilluns a dijous de sis a vuit del vespre.

El divulgador operístic Pol Avinyó oferirà una conferència prèvia a la Sala Mozart el dilluns 19 de març, a dos quarts de vuit el vespre . L’accés serà lliure.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat