SOS Racisme recull tres denúncies per l’actuació policial a La Bruna

L’operatiu policial a l’edifici ocupat del carrer Diputació d’aquest cap de setmana es va saldar amb diverses identificacions i una detenció per la llei d’estrangeria, tal com va informar dilluns el portaveu del Govern Municipal. Aquest dimarts, SOS Racisme ha comunicat a través de les xarxes socials que farà seguiment del cas a partir de les denúncies rebudes per com es va desenvolupar el dispositiu conjunt de Mossos, Policia Local i Nacional, a més de Guàrdia Civil. Ràdio Calella TV ha tingut coneixement que es tracta de tres denúncies i que ara l’entitat en farà la comprovació. Entre d’altres, contactar amb l’Ajuntament de Calella.

SOS Racisme, una entitat de referència en la lluita antiracista, ha compartit una piulada a Twitter en què posa de relleu que l’operatiu policial conjunt va suposar que es fessin identificacions d’estrangeria entre les persones que ocupen l’antic Hostal La Gaviota:

? #Calella | Més control, vigilància, pressió policial. Més identificacions d’estrangeria! Hem rebut una denúncia formal en relació a aquest dispositiu conjunt amb @mossos @PoliciaCalella @Policianacional i @guardiacivil i estem seguiment del cas.

Pel moment, no s’ha volgut donar detalls sobre les situacions exactes que consten en les tres denúncies que han recollit ni tampoc si aquestes s’han fet arribar des de dins l’edifici. Consultada per Ràdio Calella TV, Sos Racisme s’ha remès a l’escrit en què s’explica que farà un “seguiment del cas” i que, en el marc d’aquest procediment, contactarà amb l’Ajuntament de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *