[Vídeo] Els alumnes del Freta commemoren el Dia Mundial de la Infància treballant el dret a jugar

Avui es celebra el Dia Mundial de la Infància, un dia dedicat a tots els nens i nenes del món. Des d’Unicef asseguren que és un dia de celebració per tots els avenços aconseguits, però sobretot, un dia per posar l’atenció sobre la situació dels nens més desfavorits i donar a conèixer els drets de la infància.

A l’escola Freta, han commemorat aquest dia construint un mosaic humà d’una pilota gegant. També han col·laborat amb el Gran Recapte d’aliments. Ho explica el coordinador d’activitats de l’escola, Manel Vicente.

«El Dia Mundial de la Infància nosaltres fa molts anys que l’estem celebrant. El celebrem amb una activitat que per nosaltres és molt especial, perquè té un rerefons solidari i l’altra activitat la fem tots junts, des de P-3 que són els més menuts fins a 6è de primària que serien els més grans. Tenir una oportunitat de fer una cosa conjunta que ja s’ha treballat a l’aula i fer una reflexió i llavors sortim i fem un mosaic i que té una vessant solidària que, com vam fer l’any passat, participem en el Gran Recapte, per nosaltres és molt important i els nens ho viuen amb molta intensitat»

Els alumnes han treballat a l’aula el dret a jugar. Una de les reflexions que han fet és que tots els nens del món han de tenir l’oportunitat de jugar, tal com diuen dues nenes de 5è, la Tània i la Irina.

«Hem mirat vídeos dels drets dels infants i un dels drets més importants és el dret de jugar i hem estat dient que els nens ens hem de respectar cadascú com és perquè tots som iguals, tots tenim el dret de jugar»

«Sí, tots han de tenir aquesta oportunitat de jugar i tots han de ser feliços»

El Freta farà demà el lliurament dels aliments recollits pel Gran Recapte a Càritas Calella.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al coordinador d’activitats de l’escola Freta, Manel Vicente.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a les dues alumnes de 5è, la Tània i la Irina.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat