Soufian Laroussi ja és nou regidor de l’Ajuntament de Calella

LAROUSSI REGIDOR 20221111

Soufian Laroussi ja és nou regidor de l’Ajuntament de Calella, en substitució de Josep Torres, l’antic tinent d’alcalde del PSC. L’entrada del nou membre del Govern es va oficialitzar durant el Ple Municipal celebrat el dia d’ahir, 10 de novembre. Laroussi portarà les carteres de Seguretat i Mobilitat, que portava Torres. També s’encarregarà d’Esports, Transparència i Innovació i «smart city». A més presidirà Gestvia, com feia el seu antecessor.

En una breu sessió extraordinària propiciada per la sortida de Josep Torres de l’equip de Govern, renunciant a la seva acta de regidor del PSC, Guillermo Gomis, Núria Freixas i Xavier Ponsdomènech van voler donar la benvinguda al nou regidor del Partit Socialista de Calella, Soufian Larousi que ja és l’encarregat de substituir Josep Torres.

Donar-li la benvinguda al senyor Soufian, i ja ens veurem personalment. Enhorabona pel nou càrrec.

Donar-li la benvinguda i ja debatrem en els propers plens

Benvingut, content que s’incorpori a aquest consistori i molta sort i molts encerts.

Des de Calella en Comú, Sebastià Tejada, a banda de donar-li la benvinguda, va aprofitar per fer al nou regidor una sèrie de requisits en les matèries que desenvoluparà Laroussi.

El nostre grup li dona la benvinguda, amb una mica d’enveja, entrar i governar és una gran cosa. Volem recordar-li alguns temes que tenim pendents, l’estudi pendent de mobilitat relacionat amb l’ampliació de l’hospital, l’estudi de viabilitat de l’aparcament de Can Saleta i a una gran quantitat de temes que s’han proposat i aprovat en aquest ple a través d’ERC o de la CUP, o de nosaltres mateixos. En tot cas, tingui la nostra càlida benvinguda i que sàpiga que tenim ganes de treballar amb vostè.

Al costat de Laroussi, la nova segona tinent d’alcalde, Cindy Rando, va voler agrair al seu company de partit l’esforç que fa per la ciutat. En la mateixa línia van parlar Albert Torrent, el primer tinent d’alcalde, i l’alcalde Marc Buch.

Donar-li la benvinguda, agrair-li l’esforç que fa i estic segura que treballaràs molt bé per la ciutat, et dedicaràs en cor i ànima, i aquest equip t’espera amb moltes ganes perquè assumeixis la teva responsabilitat.

Desitjar-li tota la sort del món. Coneixem les seves capacitats, perquè ja hem treballat uns anys junts, i segur que portarà les seves tasques amb tota la diligència del món i una mica més si cal.

Li dono també la benvinguda. Subscric les paraules de la senyora Rando i del senyor Torrent que ja han treballat en altres ocasions. Estic convençut que es deixarà la pell, el cor i l’ànima i tot el que temps que faci falta. En següents ocasions tots plegats anirem veient la bona feina que farà.

A més de l’entrada de Laroussi al Govern, es va aprofitar aquest canvi, per fer oficial que Rando serà la segona tinent d’alcalde i continuarà mantenint les quatre competències que tenia assignades.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *