Soufian Laroussi prendrà avui l’acta de regidor a l’Ajuntament de Calella

SOUFIAN LAROUSSI 4 20221028

Avui s’oficialitzarà la nova remodelació del Govern Municipal propiciada ara per la sortida del tinent d’Alcaldia Josep Torres, del PSC. En el seu lloc, Soufian Laroussi, que prendrà l’acta de regidor pel grup socialista en la sessió extraordinària del Ple Municipal que ha convocat pel 10 de novembre l’alcalde Marc Buch. Se li delegarà la gestió de l’àrea de Seguretat i mobilitat que portava el seu antecessor, a més de les carteres d’Esports, Transparència i Innovació i “smart city”. També se’l proposarà per a la presidència de l’empresa municipal Gestvia.

Aprofitant el canvi dins el grup municipal del PSC, la regidora i alcaldable Cindy Rando agafarà el rang de segona tinent d’Alcaldia. Ella mantindrà les quatre competències de gestió que té delegades: Promoció econòmica, comerç i consum; Igualtat i drets civils; Participació; i Joventut.

També es reforça el paper de la tercera tinent d’Alcaldia, Montserrat Mateu, del grup Junts per Calella-PDeCAT, que portarà Cultura i Patrimoni Cultural.

La remodelació del cartipàs municipal ha vingut propiciat per la renúncia de Josep Torres a l’acta de regidor pel PSC, contrari a la decisió del seu partit a mantenir el pacte de Govern que sosté Marc Buch a l’alcaldia de Calella.

La sessió del Ple Municipal extraordinari que s’ha convocat per aquest dijous 10 de novembre es podrà seguir en directe per Radio Calella TV a partir de les 17.30h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *