Suspesa la primera funció de la Temporada Lírica Ciutat de Calella pel coronavirus

cor harmonia

La novena edició de la Temporada Lírica no arrencarà aquest maig com era d’esperar. I és que el coronavirus ha obligat a suspendre la primera funció del cicle estable que organitza l’Associació Cor i Orquestra Harmonia. Enguany incloïa cinc espectacles, previstos per fer entre els mesos de maig i desembre.

La sarsuela “La tabernera del puerto” de Raul Sorozábal havia d’obrir el cicle a la Sala Mozart el 8 i 10 de maig. Ara davant la pandèmia del coronavirus es posposa i s’intentarà reprogramar al llarg de la temporada. Albert Deprius és el director de la Temporada Lírica de Calella.

Ens vam reunir telemàticament amb la junta per començar a prendre decisions, la primera era què fer amb “La tabernera del puerto” que és la primera actuació de la temporada lírica. El més lògic i prudent era cancel·lar-lo i intentar programar-lo dins d’aquesta mateixa temporada quan sigui possible.

De fet la següent actuació de la Temporada Lírica, l’òpera “Le nozze di Figaro” de Mozart, prevista pel segon cap de setmana de juliol també perilla davant la incertesa, que deixa en l’aire, si els teatres ja podran obrir o no.

La següent és al juliol. El 10 i 12 fèiem les “Le nozze di Figaro” i no sabem si podrem fer-la, perquè no sabem si estaran els teatres oberts i tot apunta que no. A més, això té una preparació de setmanes i tampoc podrem assajar plegats… coses que no podem fer.

I és que amb el coronavirus tota la cultura ha quedat aturada, igual que l’Aula Musical Harmonia, de la que Deprius és director. Ha explicat que l’activitat es va aturar igual que les escoles el 13 de març i que les quotes estan des de llavors congelades. De fet, tot fa pensar que els alumnes de l’aula no podran acabar el curs.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat