Tanca durant 15 dies el menjador social de Poblenou pel coronavirus

Menjador social00000000

Les mesures de prevenció pel coronavirus també han obligat a tancar el menjador social de Poblenou a Pineda de mar. Des de Càritas Calella però, es garanteix l’abastiment d’aliments a totes aquelles persones que ho necessitin a través del servei de l’economat del carrer Balmes. Així ho ha confirmat el responsable de la parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau, mossèn Cinto Busquet, qui ha explicat en declaracions a Ràdio Calella TV que han tancat el menjador social de Poblenou per no posar en risc de contagi ni a usuaris, ni voluntaris. Així mateix, des d’ahir a la parròquia de Calella també s’han suspès les sessions del curs de catequesi, s’ha retirat l’aigua beneïda de la pica baptismal i la salutació de la pau es farà sense contacte físic.

Afectacions que també arriben al Menjador Social de Poblenou, que estarà tancat durant 15 dies. Càritas ha decidit prendre aquesta mesura per no posar en risc de contagi ni a usuaris, ni a voluntaris. Ho ha explicat mossèn Cinto Busquet, qui ha assegurat que des de Càritas Calella es mantindrà la distribució d’aliments.

El menjador social depèn directament de la parròquia de Poblenou, però ens han notificat que al no ser suficientment gran com per mantenir les distàncies de prevenció, i també per no posar en risc als voluntaris, doncs s’ha considerat que també s’havia de tancar en aquest període de mesures extraordinàries.

El menjador social romandrà tancat durant 15 dies que podrien ser prolongables.

Mesures que estan prenent diferents parròquies i Càritas, d’arreu de Catalunya per prevenir el contagi del Covid-19. Des de Càritas Calella s’ha decidit suspendre l’acompanyament de gent gran, així com el servei de rober. Igual que l’economat també es manté el servei d’acollida.

Per part nostre, hem decidit mantenir la distribució d’aliments, és a dir l’economat del carrer Balmes. Haurem de valorar si ho hem d’ampliar a més dies, però en principi ampliem la nostra part que és la distribució d’aliments. Però per exemple, el rober, l’acompanyament a gent gran que són gent de risc, les hem hagut de suspendre durant aquests 15 dies i el temps que faci falta.

Pel que fa a l’activitat de la parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau, per al moment, es manté el culte als horaris habituals, introduint mesures higièniques extraordinàries, com donar-se la pau sense contacte físic, combregar tots a la mà o no tocar les imatges sagrades. La catequesis sí que queda suspesa durant 15 dies i també s’ha decidit treure l’aigua beneïda de les piques.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat