Tancar la zona blava, l’última decisió del comitè de crisi pel coronavirus

aparcament_zona_blava_cotxes

A partir d’aquesta pròxima mitjanit, no s’haurà de pagar la zona blava de Calella, tal com ha acordat el comitè de crisi creat per fer un seguiment de la crisi del coronavirus. Així ho ha anunciat l’Ajuntament de Calella, que explica que la mesura té per objectiu facilitar que les persones quedin confinades a casa seva, d’acord amb el decret de l’Estat d’Alarma dictat pel Govern espanyol.

El comitè de crisi local també ha acordat la posada en funcionament d’un telèfon d’atenció a persones en situació de vulnerabilitat per tal de coordinar l’atenció i l’assistència que puguin necessitar mentre duri l’excepcionalitat del moment. És el 671 067 009. En paral·lel, per tal de reforçar els serveis socials, l’àrea de de Política Social obrirà tota la setmana, de dilluns a divendres, matí i tarda.

Així mateix, s’ha decidit suspendre el servei de deixalleria mòbil mentre que el de recollida d’escombraries funcionarà normalment, amb una reorganització interna del personal. També s’ha acordat el tancament dels cementiris.

En el comunicat emès al final de la reunió del comitè de crisi es recorda a bars i restaurants l’ordre de tancament decretat pel Govern espanyol, que prohibeix la venda presencial de menjar dins dels establiments. Així mateix es fa una crida a la responsabilitat de tots en el compliment de les mesures que s’han decidit per part de l’Ajuntament, la Generalitat i el govern espanyol.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat