La Cursa Maresme 5k amb la Fundació Miquel Valls

Aquest dissabte a les 19.30 h es farà el tret de sortida de la Maresme 5K a Calella. Una cursa solidaria que destianrà els seus beneficis a la Fundació Miquel Valls.

Enguany, la cursa solidària Maresme 5K de Calella destinarà els seus beneficis a la Fundació Miquel Valls. Ens ho explica Manel Vicente de GESPORT.

És una nova edició de la Maresme 5K, que forma part d’un circuit de proves que es fan al Maresme, molt fàcils de fer perquè només són 5K i a la façana marítima, totalment planes i són solidàries amb la Fundació Miquel Valls. Des de Gesport volíem fer alguna cosa de caràcter solidari i amb una entitat calellenca amb repercussió a escala nacional. La fundació Miquel Valls compleix aquest perfil. Els preus són molt assequibles perquè tothom hi pugui participar i prendre part.

La Cursa solidària de 5 km, transcorre per un recorregut pla i fàcil. El punt de sortida es donarà a les 19.30 h des del Monument a la Sardana al passeig Manuel Puigvert. I finalitzarà amb premis per les i els 3 primers de la general femenina i masculina, així com el/la guanyador/a local. Encara que és una cursa que es caracteritza pel tema amateur i participatiu, diu Vicente.

El punt neuràlgic d’aquesta cursa està al monument a la sardana del passeig Manuel Puigvert. Des d’aquí es surt direcció Barcelona, cap al Far, i en el passeig Garbí es fa el gir, i es torna. A la Gàbia es torna a fer un gir per fer dues voltes, entre la gàbia i el Far. L’arribada és entre la Gàbia i el monument a la sardana. Tota la infraestructura i serveis estarà al monument a la sardana.

Les inscripcions es poden fer a través del web  fins al divendres 30 d’agost a les 9.00 h. Al preu de 8 €. El dorsal i la bossa d’obsequis es poden recollir el mateix dia de les 18.15 a les 19.15 h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *