Tarda de cinema els dissabtes a Ràdio Calella Televisió

Bojos pel Cine, Odiosos 8 i El Cinèfil són les tres propostes vinculades amb el món del setè art que ompliran la graella de Ràdio Calella Televisió la tarda dels dissabtes a partir de demà. Els tres espais s’aniran alternant cada dissabte a partir de les 17 h. Demà serà el torn per El Cinèfil, primer programa on parlaran de cinema històric, aprofitant l’estrena de l’esperada nova cinta de Ridley Scott, ‘Napoleó’.

Bojos pel Cine és el pòdcast mensual que ja estava present a la graella de Ràdio Calella Televisió la temporada passada. Realitzat per Cendrowsky, Pardal i Khtuluh, el Bojos repassa l’actualitat cinematogràfica amb recomanacions del que es pot veure a les sales de cinema i les plataformes. A més, el Bojos pel Cine és present als principals festivals de cinema de Catalunya i l’Estat espanyol. A Calella arriba per segona temporada.

Odiosos 8 és el pòdcast que impulsen quatre calellencs: en Francesc Montero, en Ferran Buch, en Dani Marco i en Marc Gallart. Els Odiosos Vuit és un programa sobre cinema adreçat a cinèfils i a no cinèfils en el que amb un to festiu/lleuger/despreocupat parlen de 8 pel·lícules o sèries al voltant d’un tema.

El Cinèfil Pòdcast arriba a Ràdio Calella Televisió tot just ara que estrena la seva segona temporada. Actualment s’emetia per Ràdio Cambrils i Cugat Mèdia amb el suport de la Xarxa Audiovisual Local.  La gran novetat és que cada episodi estarà dedicat, en format tertúlia, a un monogràfic de pel·lícules o sèries. El director d’El CinèfilJ.R. Armadàs, el director de Ràdio CambrilsAdrià Muñoz, i el director del pòdcast Jordi Sardiña, juntament amb els seus fidels col·laboradors, aprofundiran i analitzaran a fons sagues, gèneres o filmografies de la pantalla gran i petita.

 

 

 

 

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *