Tarda de jocs i contes entre avis i nets a l’Escola Pia

Aquesta tarda, els protagonistes de l’Escola Pia no han sigut els alumnes sinó els seus avis. L’escola d’infantil i primària ha canviat els llibres i les classes per partides de parxís, contes i jocs entre avis i nets.

Els avis i àvies s’han mostrat molt contents amb aquesta iniciativa, la primera vegada que s’ha portat a terme.

A mi això m’encanta, els avis amb la canalla, com venen els pares amb els nanos, això està molt bé. Hem jugat a parxís. Érem dos i jo tres i tots hem guanyat gairebé. Algun feia trampa, però jo deia no, ni pensar-ho, i tornava a recular. Però han jugat molt bé.

Crec que és una cosa ben feta, perquè és el primer any que la fan. Pels avis està bé, ja que tenim feina, que ens donin una mica de festa també. Jo m’he quedat amb el meu net, han vingut quatre nens més i els he estat explicant un conte. Després la professora ens ha portat a dalt a la classe, li hem explicat d’on veníem, de què havíem treballat. I després he baixat amb ells al pati i hem estat explicant un conte. Tinc dues netes més a dalt i el petit a baix i m’he hagut de repartir.

Dues generacions molt diferents unides en un espai on segur que tothom ha après moltes coses.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *