Taxistes de l’Alt Maresme se sumen, durant aquest matí, a una marxa lenta per la C-32 fins a Barcelona

Els taxistes de Pineda i Santa Susanna i almenys dos dels taxis de Calella fan una marxa lenta aquesta matí que se suma a la que inicien els taxistes de Girona i que s’hi han afegit els de Tossa, Lloret i Blanes.

El sector del taxi a Barcelona està en peu de guerra per l’arribada de 1.800 noves llicències VTC. Les llicències VTC són autoritzacions de lloguers de vehicles amb conductor. Creuen que empreses com Uber i Cabify amenacen greument el servei públic del taxi al tractar-se de grans empreses, per això estan de vaga indefinida ocupant la Gran Via a l’altura de Passeig de Gràcia. S’hi han sumat altres ciutats com Madrid, Màlaga, Marbella i Sevilla on també han fet aturades i a les últimes hores, taxistes de Mataró, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sabadell i Terrassa s’hi han sumat també a la vaga.

Aquest matí, els taxistes de l’Alt Maresme i la Selva protagonitzaran una marxa lenta per l’autopista del Maresme ocupant els 3 carrils i fins a Barcelona. Es preveu que iniciar-la a Girona i que vagi recollint els taxistes de Tossa, Lloret, Blanes, Santa Susanna, Pineda i Calella a les diferents entrades a l’autopista. L’objectiu és donar suport a la vaga indefinida dels taxistes de Barcelona i col·lapsar l’accés a Barcelona des del Maresme.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *