La piscina municipal tanca 15 dies per vacances

piscina

Que s’aprofitaran per fer les actuacions de millora estructural i d’instal·lacions de l’equipament que s’havien assenyalat com a prioritàries. Entre elles, la reparació del voladís de l’edifici. Les obres aniran a càrrec de l’Ajuntament de Calella, tal i com es contempla en l’actual contracte d’explotació de la piscina municipal.

La piscina municipal Dorly Strobl tornarà a obrir el 16 d’agost havent fet més que una posada a punt de la instal·lació esportiva. Cada any es fa una “parada tècnica” per manteniment, però aquest estiu s’afanyaran a reparar les deficiències que fa temps assenyala el CN Calella, que és l’entitat que en fa l’explotació.

Toni Soler, el gerent del CN Calella, ha enumerat quines són les actuacions que es faran d’acord amb l’Ajuntament de Calella, que és qui n’assumeix la despesa.

Aquest any farem el voladís de la piscina, el canvi de calderes i acumuladors d’aigua, i una petita obra a la teulada de l’escorxador. Intentarem que la cuina de la piscina quedi en condicions per tirar endavant l’activitat.

Soler ha garantit que el 16 d’agost s’obrirà la piscina amb tota la feina feta, tant dins les instal·lacions com també a l’edifici de l’antic escorxador, on hi ha la sala de màquines de fitness.

De cara al gener s’ha programat la segona fase de les obers millores.

És el tema de les màquines de sal, a la piscina hi ha cloració salinar, que ens ha anat molt bé, però té unes exigències concretes. Es fa una cloració amb sal, no química, la qual cosa va molt bé per les pells dels petits, sobretot en pells atòpiques. S’han de canviar i ho farem al gener. I també el canvi de la instal·lació elèctrica de la sala de màquines, per posar-nos a normativa.

El CN Calella reprendrà a partir de la segona quinzena d’agost les matriculacions per als diferents cursets que es fan durant l’any per a tot tipus de públic: des de nadons de 6 a 24 mesos -amb l’acompanyament dels pares-, preinfantils, infantils i adults.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Toni Soler, gerent del CN Calella, a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat