Teatre al detall engega un nou Verkami per produir el disc de “La motxilla de l’Ada”

obra teatre 1

La companyia calellenca Teatre al detall busca mecenes per produir el nou disc de la seva darrera obra infantil: La motxilla de l’Ada. Han engegat una campanya a la plataforma Verkami on demanen 5.000 euros per poder cobrir les despeses de gravació, producció i edició del cd de la banda sonora de l’obra. Es tancarà d’aquí a 37 dies i de moment, en tan sols 48 hores, ja han aconseguit el 23% del seu objectiu.

En declaracions al programa La Ciutat, Txell Botey i Xavi Idañez, han agraït a les 37 persones que en tan sols dos dies han donat 1.159 euros. Demanen 5.000 i serviran per poder produir el nou disc de la seva darrera obra infantil: La motxilla de l’Ada. Amb la col·laboració de La Tresca i la Verdesca, han posat banda sonora a la història del trànsit de l’Adam cap a Ada, una obra que parla de la valentia per mostrar la pròpia identitat.

Torna a ser el projecte del CD de l’espectacle de l’Ada, que vam estrenar el 30 de maig i va anar molt bé. Ha quedat una música molt maca i ens feia molta il·lusió que les famílies es pogués endur un record a casa.

Idañez i Botey han explicat que, a diferència dels altres disc que han publicat, aquest és molt més rítmic i amb una música d’estil pop i rock. 

Aquest cop hi ha cançons més canyeres. Pop-Rock, una mica de música emotiva… és molt variada i estem molt contents. Serà un disc molt sorprenent.

Totes les persones que col·laborin amb el Verkami rebran una recompensa en funció de la donació, el mínim són 10 euros, i a partir d’aquí cadascú pot escollir un pack. La recompensa bàsica serà el CD en format digifile amb el llibret que comptarà amb les il·lustracions de l’Adolfo Serra, signat i dedicat per La Tresca i la Verdesca i Teatre al detall i on hi apareixeran impresos els noms de mecenes. Aquesta recompensa bàsica també inclourà l’avançament d’una cançó i una xapa de l’espectacle.

De fet és que el micromecenatge funciona com que compres alguna cosa. El preu del CD són 15 i tu el compres anticipadament i tens l’avantatge que et regalem una xapa o una samarreta i que el teu nom apareixerà en el llibret del CD. Són petites recompenses en funció del que donis.

Idañez i Botey han explicat que preveuen publicar el CD a principis d’octubre i es podrà comprar després de cada funció de la Motxilla de l’Ada.

Recupera l’entrevista al programa La Ciutat:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *