El nombre d’ingressats per Covid a l’hospital i al sociosanitari de Calella continua en màxims

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Els registres d’activitat assistencial i sociosanitària a Calella continuen en valors molt alts en plena segona onada de la pandèmia. Les autoritats sanitàries apunten que a finals d’aquesta setmana es podria arribar al pic de pressió assistencial i, per això, s’ha proposat al Procicat la prorroga de les restriccions durant 15 dies més. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat que a l’Hospital de Calella hi ha 36 persones ingressades per coronavirus i 28 al sociosanitari. Són en total 64 pacients amb positiu per Covid, la xifra més alta que s’ha registrat fins al moment.

Des del dijous 5 de novembre, i segons ha reportat l’organisme sanitari, al Sant Jaume de Calella s’han registrat 16 nous ingressos per Covid i s’han donat un total de 18 altes. D’aquestes, 2 han sigut trasllats a d’altres centres hospitalaris i 8 al recurs sociosanitari. S’han hagut de lamentar 4 defuncions.

Al sociosanitari, ara hi ha 23 pacients, comptant els 8 ingressos de persones amb positiu per coronavirus que estaven a planta de medicina interna del Sant Jaume. S’han donat 2 altes i hi ha hagut 1 defunció.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 21 persones. En aquests moments no hi ha cap persona confinada per contacte estret amb un positiu.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *