Tejada demana que no hi hagi representació institucional a la processó de Setmana Santa

tejada

El regidor d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Calella va interpel·lar a l’alcaldessa Candini per demanar-li que no hi hagi representació institucional a la processó de Setmana Santa. Ni per part d’ella ni de cap altre membre del Govern Municipal.

“L’ordenament jurídic vigent assegura la laicitat del nostre ajuntament i voldria demanar a l’alcaldessa que consideri la conveniència que ni vostè ni cap membre de l’equip de Govern assisteixi en representació de l’Ajuntament a la processó de Setmana Santa”, va dir Tejada dirigint-se a l’alcaldessa. Un prec que va sorprendre a Montserrat Candini, que en un principi no va entendre el sentit de les paraules del regidor ecosocialista. En tot cas, li va respondre que la processó i les expressions religioses també són manifestacions culturals arrelades a la societat. Amb tot, Candini va dir que no accepta prohibicions, que defensa la llibertat d’elecció i que, per tant, farà segons cregui.

“La Setmana Santa l’interpreto com una manifestació cultural que forma part del patrimoni religiós. L’últim que faria és no anar-hi perquè algú m’ho prohibeix. Per tant, quan arribi el moment faré el que cregui oportú”, va concloure l’alcaldessa.

Calella va recuperar l’any passat la processó de Setmana Santa, i aquest pròxim 31 de març se’n farà la segona edició sota l’organització de la Confraria de Setmana Santa i la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *