Tejada (ICV) atribueix al tarannà polític del Govern local el “fracàs” de la renovació de les guinguetes

Sebastián Tejada, durant el Ple del passat dilluns
Sebastián Tejada, durant el Ple del passat dilluns

El regidor d’ICV, Sebastià Tejada, ha volgut respondre a les declaracions del tinent d’Alcaldia Albert Torrent (CDC) qui dilluns va qualificar d'”apocalíptica” la seva visió sobre la ciutat i, en especial, sobre el procés de renovació de les guinguetes. Tejada s’ha reafirmat en la seva anàlisi dient que el resultat ha estat un fracàs i l’ha replicat sobre el grau d’implicació i aportacions fetes pels partits de l’oposició. El regidor ecosocialista exposa que se’ls va oferir participar en el procés quan el projecte de noves guinguetes estava tancat i era “intocable”. També s’ha queixat del tracte que li dispensa l’alcaldessa i la resta de membres de l’equip de Govern.

El regidor d’ICV assegura que l’executiu de Montserrat Candini només ofereix la participació de l’oposició en projectes on falta decidir “qüestions parcials i minoritàries”. Assenyala iniciatives com la reforma del Mercat Municipal o també la renovació de les guinguetes de platja, i diu Sebastián Tejada que el tarannà polític del Govern condueix al “fracàs”. Es reafirma doncs en l’anàlisi que dilluns va fer durant la sessió extraordinària del Ple Municipal i critica que el tinent d’Alcaldia Torrent digués que havia fet poques aportacions.

“Des del primer moment, analitzant el projecte i el calendari, els quatre representants de l’oposició vam dir que estava condemnat al fracàs, que era un projecte per a hotelers i empreses potents, i que no feia una oferta variada i imaginativa”, ha assegurat Tejada, qui afirma que des d’ICV es van intentar fer aportacions “de certa magnitud” però que l’equip de Govern els responia que “no calia”.

El regidor ecosocialista retreu que des de l’executiu de Montserrat Candini es titlli d’“apocalíptica” i, per tant, desmesurada l’anàlisi que el seu partit fa sobre l’estat de Calella. “Pensem que el model econòmic de Calella està madur i comença a fer mala olor”, ha declarat Tejada, qui defensa la seva proposta política de canvi real “per als ciutadans d’ara i del futur”.

A tot això, Tejada lamenta haver-se convertit en el blanc de les crítiques de l’executiu local. “Em sap greu aquesta relació absolutament estereotipada que l’alcaldessa i amb ella tot l’equip de Govern ha decidit mantenir amb mi, apartant-me de tot tipus de diàleg constructiu i deixant-me en una situació de marginalitat”, ha exposat el regidor d’ICV, qui entén que aquest tracte que se li dispensa és “una estratègia de divisió dels partits d’esquerres de l’oposició”.

El regidor d’ICV ha avançat que convidaran a l’equip de Govern a obrir novament el procés d’adjudicació de les guinguetes que han quedat buides, però amb la condició que els ofereixin mentalitat oberta i intervenir-hi des d’un principi.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *