Candini proposa al president del CCM mancomunar serveis de platja

Miquel Àngel Martínez amb Montserrat Candini, Calella, ahir al vespre
Miquel Àngel Martínez amb Montserrat Candini, Calella, ahir al vespre

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha demanat al president del Consell Comarcal que l’ens maresmenc activi un servei conjunt per a totes les platges de la comarca.

La proposta la va fer ahir al vespre a Miquel Àngel Martínez durant una visita oficial del president comarcal a l’Ajuntament de Calella: Que tot allò que té a veure amb els serveis de platja de l’estiu , el socorrisme i moltes altres qüestions, que es pugui fer un paquet global del conjunt del litoral del Maresme. Aquest seria un element comú, amb les característiques de diferenciades que evidentment no totes les platges són iguals però tot això pot quedar ben reflectit en l’exposició de motius. I crec que és d’aquelles raons que té el Consell Comarcal de donar servei global.

Montserrat Candini ha destacat que comparteix amb el president del Consell Comarcal el fet que són temps que obliguen a donar resposta a necessitats reals de la millor manera racionalitzant recursos i personal.

Calella ha estat el primer municipi que ha visitat Martínez en aquest nou mandat. Ho ha fet amb l’objectiu d’informar de primera mà dels serveis que ofereix el Consell Comarcal com les compres agregades, entre altres: Hi ha sèrie de serveis en general que estan mancomunats com ara l’electricitat, el gasoil, la compra agregada d’electricitat o la telefonia mòbil i ara li donem un impuls. Per això avui aquesta trobada, que és la primera que faig del mandat, per explicar de primera mà com volem que sigui aquest impuls. També al consell d’alcaldes es va parlar d’uns temes que avui abordarem amb l’alcaldessa. A més, aquesta proximitat que sempre em brinda fa que sigui el primer municipi que visiti.

Martínez i Candini van destacar que Calella necessita la comarca per ser com és, i el Maresme també necessita a tots i cadascun dels seus ajuntaments per ser com és. Una col·laboració mútua que fa anys que funciona i que la trobada d’ahir va servir per ampliar i reforçar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat