Tejada: “L’Ajuntament està obligat a negociar amb Costes perquè les graderies es quedin”

Imatge d'arxiu

El regidor d’ICV-EUiA adverteix que la instal·lació és una necessitat important per al CF Calella i insta al Govern Municipal a arribar a un acord amb el servei de Costes perquè autoritzi aquest ús dins la zona de domini públic marítimo-terrestre. Sebastián Tejada ha recordat que l’administració acostuma a “no posar pegues” a determinades actuacions que es fan a la zona litoral calellenca, com per exemple les graderies que es munten per l’Ironman o l’estacionament de vehicles.

Urgeix a l’executiu de Montserrat Candini que es garanteixin les graderies de cara a la pròxima temporada de lliga, com també confia que es condicionin els vestuaris, que és un altre dèficit que fa temps reivindica resoldre el CF Calella.

No hi ha res que no es pugui negociar i les graderies són una necessitat important per al club. L’Ajuntament està obligat a aprofundir en la negociació amb Costes perquè es quedin. Té una llarga història d’enfrontament amb el CF Calella, és una entitat important, i hauria de resoldre-ho, com també espero que en els pròxims mesos quedin enllestit els vestidors que vam negociar en els pressupostos de l’any passat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *