Gestvia construirà la seva nova seu a l’antiga caserna de la Policia Local

2017-03-28-PHOTO-00013091

El Govern Municipal de l’Ajuntament de Calella portarà a aprovació del plenari la proposta per cedir l’ús de la finca de l’antiga caserna de la Policia Local a Gestvia. Allà, l’empresa municipal de mobilitat hi construirà la seva nova seu: un edifici de planta baixa i dues alçades, amb planta soterrània. L’edifici va quedar en desús l’any 2005 quan la Policia Local es va traslladar provisonalment a la Fàbrica Llobet-Guri, i posteriorment a la comissaria de l’Avinguda del Parc. L’executiu local estima que la inversió necessària per fer efectiu el trasllat rondarà els 500.000 euros, que seran assumits per Gestvia.

Les actuals instal·lacions de l’empresa municipal de mobilitat quedaran afectades per les obres de rehabilitació que s’estan fent a la Fàbrica Llobet-Guri. Davant d’això, el Govern Municipal ha estat treballant amb diverses alternatives, i tot i que s’havia valorat en ferm el trasllat al solar que deixarà l’Escola Salicrú, finalment s’ha decantat per una ubicació molt més cèntrica. S’aprofitarà la finca de l’antiga caserna de la Policia Local, al carrer Sant Joan entre Sant Jaume i Avinguda del Parc.

“L’empresa no es mourà de l’àmbit i seguirà pròxima a la Policia Local, la qual cosa és molt important perquè hi ha d’haver un ‘feedback’ constant. També necessitem que el Carrilet hi pugui parar fàcil i que els transports blindats hi tinguin accés”, ha exposat el president de Gestvia i tinent d’Alcaldia de Mobilitat, Albert Torrent, en declaracions a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Torrent ha assegurat que Gestvia té solvència econòmica per afrontar el projecte, i és per això que el primer tràmit que es planteja és adscriure-li l’ús de la finca. Posteriorment farà l’encàrrec de l’obra, amb un pressupost d’inversió estimat de mig milió d’euros.

“Serà un edifici de nova construcció, de planta baixa més dos, on cabrien totes les instal·lacions sense problemes d’espai. S’aprofitarà per tenir un espai per al pàrquing de vehicles, tant els de senyalítica com els blindats, que també han d’accedir a l’interior”, ha detallat el president de Gestvia, qui explica que els treballs arrencaran finals d’any. “Primer s’ha de fer el projecte i entrarem a l’estiu, quan no es podrà fer ni l’enderroc. Per això, els treballs començaran a finals d’any i esperem que a finals de l’estiu del 2018 estigui la construcció feta”, ha indicat.

La proposta que es va plantejar a la comissió informativa amb tots els Grups Municipals de l’Ajuntament de Calella, prèvia a la seva discussió en sessió plenària. El president de Gestvia i tinent d’Alcaldia de Mobilitat confia que prosperi sense arrossegar posicionaments contraris.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Albert Torrent a l’Info Migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat