La CUP inaugura La Morra, seu de partit i Casal Social, a un any vista de les municipals

la morra

Està ubicat al número 7 del carrer Sant Josep i farà les funcions de seu on el partit celebrarà les assemblees setmanals i de Casal Social obert a tota la ciutadania. S’inaugurarà demà a les sis de la tarda en una festa que inclourà les actuacions musicals d’Ital Youth Sound i de Danilo Facelli, que hi portarà el seu espectacle còmic-poètic. Les activitats són gratuïtes.

inauguracióAdil Marouan ha explicat que la CUP anunciarà pròximament les activitats i actes que s’hi duran a terme, atenent al concepte de casal popular de dinamització cultural i del debat i la reflexió política.

Els dimecres fem assemblea de la CUP però també estem plantejant activitat que van més enllà del partit. Dissabte penjarem el que ja tenim tancat com a casal, però les reunions obertes les fem els dimecres a les vuit del vespre i hi pot venir tothom que estigui interessat.

La Morra és un mot propi de Calella que defineix l’acció de capbussar-se a l’aigua en el moment que l’onada arriba al bot. La seva elecció no ha sigut casual.

Per nosaltres havia de complir tres requisits: ser un nom femení, tenir força i relació amb Calella. Vam trobar aquest nom: és una paraula molt pròpia que significa trencar l’onada.

La inauguració del local arriba en ple compte enrere pe a les eleccions municipals del 2019, quan altres partits han començat a fer moviments per perfilar la seva candidatura. La CUP també hi ha posat fil a l’agulla.

Estem treballant en pensar com encarar aquest últim any de mandat, tant a la institució com al carrer, i també com afrontarem les eleccions.

Adil Marouan ha explicat que si bé a nivell nacional el partit limita la durada dels càrrecs a una legislatura; als municipis és de vuit, ampliable si l’assemblea local així ho aprova.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *