El CB Calella FMV cau derrotat a l’última jornada i perd el factor de pista en el play-Off pel descens

Els de Paco Garcia han sortit a la pista coneixedors que només els valia la victòria contra Les Franqueses per no perdre el factor pista en el play Off pel descens.

Els de Paco Garcia han dominat el marcador pràcticament fins els darrers minuts de partit. A la mitja part guanyaven 38-35.
A la segona part ha seguit la mateixa tònica. Tot i algunes errades, els calellencs anaven per davant en el marcador. A manca de poc més de dos minuts pel final, els visitants han empatat el partit a 59. Un parcial final de 3 a 10 ha sentenciat el partit.

Ara el CB Calella FMV haurà de jugar un play-off a tres partits contra el Gaudi de Barcelona. El primer es jugarà a Barcelona el 25 de maig.