Territori reforçarà l’N-II per evitar desprendiments de terra

Imatge d'arxiu.

El Departament de Territori ha anunciat que aquest estiu es reforçarà els talussos que hi ha a l’N-II per evitar despreniments a Calella. És una actuació que comprèn 23 quilòmetres de la carretera entre Caldes d’Estrac i Calella. Les obres costaran 1,2 MEUR i duraran mig any.

Territori instal·larà 39 talussos distribuïts a l’N-II entre Caldes d’Estrac i Calella. És una actuació que es fa per millorar la seguretat viària i evitar despreniments de terra, després que a Calella se n’hagi produït en diferents ocasions i s’hagi tallat el trànsit. Una de les més rellevants va ser quan el 2020, Calella i Sant Pol van fer front comú per reclamar millorar la consolidació del terreny, després d’un desprendiment que va deixar mig descalçats alguns bungalows del càmping del Far. En aquell moment, el departament de Territori va destinar 1,2 milions d’euros en instal·lar un talús i consolidar el terreny.

Les obres previstes per aquest any, que tenen un cost d’1,2 milions d’euros, començaran a l’estiu i duraran 6 mesos. L’objectiu és evitar que caigui terra a la calçada i millorar la seguretat viària. També es buidarà el material en les malles, reposaran piquetes dels talussos i n’instal·laran de nous i fixaran blocs de granit.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *