The Polecats obren avui l’Screamin’ Festival

screamin

Avui donarà inici el festival de rock&roll dels anys 50 i 60 de la ciutat. L’Scremin Festival obre les seves portes amb artistes internacionals d’alt nivell. Quatre dies que arrenquen després de la intensa pluja d’avui que ha afectat el vol d’alguns dels grups, però tot s’ha pogut solucionar i continua en peu.

Sobre els concerts d’aquesta nit a la Fàbrica Llobet-Guri, el director del festival, Carlos Díaz, ha destacat el grup The Polecats.

La veritat és que la tempesta que ha caigut matí a Barcelona ha causat molts problemes, perquè ha retrassat vols, alguns s’han cancel·lat, però de moment s’ha solucionat tot. Avui destacaria els Polecats, que és una banda llegendària dels 70 britànica que atraurà molt de públic.

A més de la música en directe, els assistents també podran visitar el mercat de discos i de roba i complements de l’estil rockabilly.

Nosaltres dividim la Fàbrica en dues parts: una és on es fan les actuacions, que és la sala sense columnes, perquè està insonoritzada i, per tant, no molestem; i després a l’altra fem una mena de mercat en el que es venen des de discos a roba, sabates… tot el que un aficionat a aquesta música li agrada i, a més d’aficionat li agrada vestir, d’aquesta manera ho pot trobar.

A banda de les activitats tancades per als assistents, també se’n tornaran a programar de gratuïtes i obertes a tothom, com la concentració de motos i cotxes de l’època que tindrà lloc aquest dissabte al matí al Passeig Manuel Puigvert.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *